vodw-academy-posterframe.jpg
https://player.vimeo.com/external/182826295.sd.mp4?s=1f7e77f58f591e121eac70019e2e7e2aa632222c&profile_id=165

Leer zelf klantgericht innoveren bij de EY VODW Academy

Direct toegang tot alle kennis uit onze praktijk. 

BEKIJK TRAININGENIN-COMPANY TRAININGEN

Start nu met leren bij de EY VODW Academy

Bijblijven in de wereld die steeds sneller verandert, lijkt een dagtaak. EY VODW helpt je kennis vergaren en snelheid te maken in je klantgerichte innovatieproces. Met behulp van nieuwe inzichten, methodieken, data en technologie. En natuurlijk altijd vanuit de klant. Direct toe te passen op jouw praktijk.

Ontdek onze trainingen

Training Design Thinking Foundation

Training Design Thinking Foundation

Deze ontwerpmethodiek biedt een creatieve aanpak voor het oplossen van complexe problemen, door inzicht te krijgen in het menselijke gedrag en behoeften en hiervoor veel ideeën te creëren door methodische brainstormsessies. 

Training Design Thinking Foundation →

vodw-academy-posterframe

Training Certified Agile Marketeer

De modellen en ervaringen uit de IT organisatie met scrum en agile bieden waardevolle lessen, maar geven niet altijd het juiste antwoord op specifieke vragen van de marketing organisatie. Deze training geeft je de antwoorden die je nodig hebt als marketeer.

Training Certified Agile Marketeer →

Traning Dashboard Design voor niet-designers

Dashboard Design voor niet-designers

Een dashboard is een weergave van informatie met een duidelijk doel. Dit wordt ondergesneeuwd door de oneindigheid aan vormen die data en interactieontwerp bieden. Je leert juiste informatie te kiezen en in één oogopslag duidelijk te maken aan je eindgebruiker. 

Training Dashboard Design voor niet-designers →

willliam-visser-bolsius

William Visser
Bolsius

Tweedaagse training Design Thinking Foundation gevolgd bij de EY VODW Academy. Hele mooie methode & filosofie met veel toepassingsmogelijkheden en die heel veel energie geeft! Dank aan EY VODW voor de inspiratie, inzichten, ervaringen en samenwerking!
vodw-academy-joerka-van-wees

Joerka van Wees
Achmea

'Het Marketing Excellence Programma is een goede balans tussen inspiratie, kennis, teambuilding en concreet aan de slag gaan. Met inspirerende sprekers die echt een expert zijn op hun vakgebied. Door te werken aan concrete cases is de koppeling naar de dagelijkse praktijk ook goed geborgd.'
vodw-academy-sam-schiltmeijer

Sam Schiltmeijer
SOS Kinderdorpen

'Ik vond de training Agile Marketing heel erg prettig en fantastische start om met agile te gaan werken. Juist de interactieve sessies en de ruimte voor vragen bij ieder nieuw punt maakte dat de training echt een goede houvast geeft om met elkaar een nieuw proces te beginnen. Ik zou iedere onderneming die wil starten met agile werken deze training aanbevelen.'
vodw-academy-posterframe.jpg

In-company trainingen

Wil je binnen je team of organisatie op korte termijn aan de slag met Design Thinking of agile? Sneller resultaat laten zien? En vooral meer waarde voor klanten realiseren? Geef je project of team een boost met onze trainingen. Naast het reguliere programma gaan we met je aan de slag hoe je in jouw project of organisatie onze technieken kunt toepassen. Afhankelijk van de concrete vraag kijken we welk programma hier het meest geschikt voor is.

Waarom leren bij de EY VODW Academy?

We Practice our Preach

Alles wat je leert komt rechtstreeks uit onze dagelijkse praktijk en is dus heel actueel.

Direct toepasbaar

Concrete doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Wij helpen je om er na de training ook mee aan de slag te gaan.

Learning by Doing

Door zelf te doen leer je het meest. Je doet hands-on ervaring op met inspirerende cases.

Officieel Certificaat

VODW is een officiële onderwijsinstelling. Je ontvangt van ons een certificaat. Goed voor je CV ;-)

We verzorgen opleidingen voor

vodw_logo_corona_direct_2x
vodw_logo_alliantie_x2
vodw_logo_achmea_2x
vodw_logo_kbc_x2
Gabriella-Zock
Gabriella Zock
EY VODW Academy
Wil je meer informatie over de mogelijkheden en onze verschillende traningen? Of wil je weten hoe de EY VODW Academy jouw bedrijf een stapje verder kan helpen? Laat het mij weten en ik breng je in contact met een specialist van EY VODW.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor updates van EY VODW en ontvang elke maand een korte update.

INSCHRIJVEN