marketing_exellence_program_desktop.jpg

Marketing Excellence Programma

Wat ga je leren?

Hoe zorg je in het snel veranderende landschap dat de marketeers in je organisatie up-to-speed zijn? Dat ze de benodigde kennis en vaardigheden opdoen. Maar vooral dat ze er ook echt mee aan de slag gaan. Met de bewezen aanpak van het VODW Marketing Excellence Programma haal je optimaal redement uit opleidingsdagen.

Waarom deze training?

Het vakgebied van marketing verandert continu. Met de Marketing Excellence leergang van VODW zijn de marketeers uit jouw organisatie in korte tijd helemaal up-to-speed. Leren ze sneller klantgericht innoveren. Winnende proposities te bouwen. Onderscheidende klantervaringen te creëren. En hun doelgroep effectief te bereiken.

6 dagen lang aan de slag met de laatste methoden en vaardigheden. Met de experts uit de markt en inspirerende cases uit de praktijk. En directe doorvertaling naar een actueel vraagstuk uit jouw organisatie.

 • Al bijna 100 marketeers van 6 verschillende merken gecertificeerd
 • Inspiratie uit de praktijk met concrete cases
 • Optimaal rendement door directe toepassing van de opleiding op een praktijkcase

Een selectie van onderwerpen die aan bod komen

 • Innovatie & Concept ontwikkeling
 • Customer experience
 • Fact based verbeteren van de Customer Experience
 • Context Mapping
 • Visualisatie
 • Design thinking
 • Digital Marketing
 • Content marketing

En vooral: Aan de slag! Door zelf te werken met de verschillende tools en methodieken aan de hand van een concrete case kan je het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Voor wie is het?

Marketingprofessionals die verantwoordelijk zijn voor brand, innovatie, productontwikkeling en het commerciële succes van producten en proposities. Denk aan innovatie managers, product managers, aquisitie marketeers, online marketeers, marketing managers, segment managers, product owners, customer journey leads of propositie managers. Specifieke voorkennis is niet vereist.

Waarom leren bij de VODW Academy?

We Practice our Preach

Alles wat je leert komt rechtstreeks uit onze dagelijkse praktijk.

Direct toepasbaar

Concrete doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Wij helpen je om er na de training ook mee aan de slag te gaan.

Learning by Doing

Door zelf te doen leer je het meest. Je doet hands-on ervaring op met inspirerende cases.

Officieel Certificaat

VODW is een officiële onderwijsinstelling. Je ontvangt van ons een certificaat. Goed voor je CV ;-)

"Tweedaagse training Design Thinking Foundation gevolgd bij VODW Academy. Hele mooie methode & filosofie met veel toepassingsmogelijkheden en die heel veel energie geeft! Dank aan VODW voor de inspiratie, inzichten, ervaringen en samenwerking!"
William Visser - Product Manager Bolsius

William Visser
Product Manager - Bolsius

"Het Marketing Excellence Programma is een goede balans tussen inspiratie, kennis, teambuilding en concreet aan de slag gaan. Met inspirerende sprekers die echt een expert zijn op hun vakgebied. Door te werken aan concrete cases is de koppeling naar de dagelijkse praktijk ook goed geborgd."
Mark O’Marketing - VP Sales & Marketing, Xappp

Joerka van Wees
Strateeg - Achmea

"Ik vond de training Agile Marketing heel erg prettig en fantastische start om met agile te gaan werken. Juist de interactieve sessies en de ruimte voor vragen bij ieder nieuw punt maakte dat de training echt een goede houvast geeft om met elkaar een nieuw proces te beginnen. Ik zou iedere onderneming die wil starten met agile werken deze training aanbevelen."
Mark O’Marketing - VP Sales & Marketing, Xappp

Sam Schiltmeijer
Team Manager Aquisitie - SOS Kinderdorpen

vodw-academy-design-thinking-training-1.jpg
vodw-academy-agile-marketeer-training.jpg
vodw-academy-design-thinking-training.jpg

Aanvullende data worden binnenkort bekendgemaakt. Schrijf je vast vrijblijvend in en we houden je automatisch op de hoogte.

 • 6 dagen lang aan de slag met de laatste methoden en vaardigheden. Met de experts uit de markt en inspirerende cases uit de praktijk. En directe doorvertaling naar een actueel vraagstuk uit jouw organisatie.
 • Je kan de training individueel volgen, maar we kunnen ook een training specifiek gericht op jouw team of organisatie uitdaging inrichten.
 • We bespreken graag welke training het beste bij de leerbehoefte past.

De prijs voor de volledige training is in overleg voor zes dagen inclusief materialen en lunch.

VODW is geregistreerd bij het CRKBO en berekent daarom geen B.T.W. over de kosten van deze opleiding. We nemen uiteraard eerst contact met je op voordat je ergens aan vast zit 😉

Na inschrijving krijg je een bevestiging via e-mail en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

VODW is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Voor al onze opleidingen en trainingen gelden onze algemene voorwaarden

Marketing Excellence Programma op maat voor jouw team of organisatie?

 • Wil je binnen je team of organisatie op korte termijn aan de slag met Marketing Excellence en meer waarde voor klanten realiseren? Geef je project of team een boost met training Marketing Excellence.
 • Naast het reguliere programma gaan we met je aan de slag hoe je Marketing Excellence in jouw project of organisatie kan toepassen.
 • Afhankelijk van de concrete vraag kijken we welk programma hier het meest geschikt voor is.
Nienke-Gruppelaar
Nienke Gruppelaar
Senior Manager