data_driven_organisation_desktop.jpg

Training Data

Driven Organisatie

Training Data Driven Organisatie

Nog nooit was het genereren, analyseren en interpreteren van data zo belangrijk voor een effectieve besteding van het commerciële budget. Maar welke stappen moet je zetten om echt een data driven organisatie te worden? Waar liggen jouw kansen en uitdagingen?

Waarom deze training?

Marketing wordt steeds meer gedreven door data en inzicht. Veel organisaties hebben waardevolle data in huis, zonder zich daar echt van bewust van te zijn. Ze weten niet goed hoe ze de toenemende hoeveelheid aan data goed in kunnen zetten voor een verbetering van het resultaat.

Wet- en regelgeving stelt nieuwe eisen stelt aan datakwaliteit. Over een 360 graden klantbeeld wordt al jaren gesproken maar in de praktijk is het lastig. Klantdata staan verspreid over verschillende systemen. Ontwikkelingen als ‘Internet of Things’ genereren nieuwe datastromen genereren die dienstverlening kunnen verbeteren of hele nieuwe verdienmodellen opleveren.

Het belang en de complexiteit van data neemt toe. Tijd voor een heldere visie. Tijd om te bepalen welke stappen u moet zetten om uw organisatie echt data driven te maken. VODW kan u hierbij ondersteunen met het programma Data Driven Organisatie. Waarbij we uw organisatie in een aantal modules helpen veel meer uit data te halen.

Onderdelen van dit programma zijn:

 • Een assessment van de huidige kansen en uitdagingen
 • Data ontsluiten, bijeenbrengen en interpreteren
 • Beschikbare tooling
 • Data Analyse
 • Continue monitoring en inrichting geautomatiseerde omgeving
 • Trainen van medewerkers in tooling en analyse methode

Graag bepalen we samen welke invulling het beste richting geeft aan de ambitie en uitdagingen

Waarom leren bij de VODW Academy?

We Practice our Preach

Alles wat je leert komt rechtstreeks uit onze dagelijkse praktijk.

Direct toepasbaar

Concrete doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Wij helpen je om er na de training ook mee aan de slag te gaan.

Learning by Doing

Door zelf te doen leer je het meest. Je doet hands-on ervaring op met inspirerende cases.

Officieel Certificaat

VODW is een officiële onderwijsinstelling. Je ontvangt van ons een certificaat. Goed voor je CV ;-)

"Tweedaagse training Design Thinking Foundation gevolgd bij VODW Academy. Hele mooie methode & filosofie met veel toepassingsmogelijkheden en die heel veel energie geeft! Dank aan VODW voor de inspiratie, inzichten, ervaringen en samenwerking!"
William Visser - Product Manager Bolsius

William Visser
Product Manager - Bolsius

"Het Marketing Excellence Programma is een goede balans tussen inspiratie, kennis, teambuilding en concreet aan de slag gaan. Met inspirerende sprekers die echt een expert zijn op hun vakgebied. Door te werken aan concrete cases is de koppeling naar de dagelijkse praktijk ook goed geborgd."
Mark O’Marketing - VP Sales & Marketing, Xappp

Joerka van Wees
Strateeg - Achmea

"Ik vond de training Agile Marketing heel erg prettig en fantastische start om met agile te gaan werken. Juist de interactieve sessies en de ruimte voor vragen bij ieder nieuw punt maakte dat de training echt een goede houvast geeft om met elkaar een nieuw proces te beginnen. Ik zou iedere onderneming die wil starten met agile werken deze training aanbevelen."
Mark O’Marketing - VP Sales & Marketing, Xappp

Sam Schiltmeijer
Team Manager Aquisitie - SOS Kinderdorpen

vodw-academy-design-thinking-training-1.jpg
vodw-academy-agile-marketeer-training.jpg
vodw-academy-design-thinking-training.jpg

Aanvullende data worden binnenkort bekendgemaakt. Schrijf je vast vrijblijvend in en we houden je automatisch op de hoogte.

 • Het belang en de complexiteit van data neemt toe. Tijd voor een heldere visie. Tijd om te bepalen welke stappen u moet zetten om uw organisatie echt data driven te maken. VODW kan u hierbij ondersteunen met het programma Data Driven Organisatie. Waarbij we uw organisatie in een aantal modules helpen veel meer uit data te halen.
 • Je kan de training individueel volgen, maar we kunnen ook een training specifiek gericht op jouw team of organisatie uitdaging inrichten.
 • We bespreken graag welke training het beste bij de leerbehoefte past.

De prijs voor de volledige training is € 1.195,- inclusief materialen en lunch.

VODW is geregistreerd bij het CRKBO en berekent daarom geen B.T.W. over de kosten van deze opleiding. We nemen uiteraard eerst contact met je op voordat je ergens aan vast zit 😉

Na inschrijving krijg je een bevestiging via e-mail en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

VODW is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Voor al onze opleidingen en trainingen gelden onze algemene voorwaarden.

Training Data Driven Organisatie op maat voor jouw team of organisatie?

 • Wil je binnen je team of organisatie op korte termijn aan de slag met een Data Drive organisatie? Sneller resultaat laten zien? En vooral meer waarde voor klanten realiseren? Geef je project of team een boost met training Data Driven Organisatie.
 • Naast het reguliere programma gaan we met je aan de slag hoe je het gebruik van data in jouw project of organisatie kan toepassen.
 • Afhankelijk van de concrete vraag kijken we welk programma hier het meest geschikt voor is.
Steven-Kraal
Steven Kraal
Senior Manager