crowd.png

1-daagse training

Irresistible Impact

Irresistible Impact

Hoe zorg je ervoor dat klanten met hart en ziel voor je kiezen? Dat jouw merk en jouw propositie onweerstaanbaar zijn en blijven. In deze intensieve booster gaan we heel concreet en praktisch aan
de slag met hoe je dit kan bereiken.

Irresistible impact. Dat is toch de hoogste vorm van klantbinding? Of je nu een bank, verzekeraar, energieleverancier, retailer of producent bent, je wilt uiteindelijk toch maximale impact op je klanten maken? Dit geldt voor corporates, endeavours, scale-uppers, semi overheden en non-profit.

VODW Academy geeft een eendaagse intensieve workshop waar je – met de handen uit de mouwen – de basisprincipes leert. Je gaat naar huis met praktische kennis en tools en komt tot de meest fantastische ideeën die je na de sessie – als laaghangend fruit – direct kunt realiseren.

We leren en oefenen hoe je irresistible impact maakt op je klanten door:
–   Een centrale praktische kernwaarde te definiëren waar iedereen mee aan de slag kan
–   Je eigen propositie glashelder te formuleren
–   Je eigen conventies te snappen en doorbreken
–   Nieuwe, onverwachte, mogelijkheden te creëren
–   Je klanten gelukkig te maken met vier basisprincipes

Wat levert het op?

Denk aan effecten als: lagere churn, hogere NPS, hogere tevredenheid, lagere media/marketing spendings,  lagere inbraakgevoeligheid voor concurrentie en hogere PR waarde door werkelijke innovaties.

Waarom leren bij de VODW Academy?

We Practice our Preach

Alles wat je leert komt rechtstreeks uit onze dagelijkse praktijk.

Direct toepasbaar

Concrete doorvertaling naar jouw dagelijkse praktijk. Wij helpen je om er na de training ook mee aan de slag te gaan.

Learning by Doing

Door zelf te doen leer je het meest. Je doet hands-on ervaring op met inspirerende cases.

Officieel Certificaat

VODW is een officiële onderwijsinstelling. Je ontvangt van ons een certificaat. Goed voor je CV ;-)

"Tweedaagse training Design Thinking Foundation gevolgd bij VODW Academy. Hele mooie methode & filosofie met veel toepassingsmogelijkheden en die heel veel energie geeft! Dank aan VODW voor de inspiratie, inzichten, ervaringen en samenwerking!"
William Visser - Product Manager Bolsius

William Visser
Product Manager - Bolsius

"Het Marketing Excellence Programma is een goede balans tussen inspiratie, kennis, teambuilding en concreet aan de slag gaan. Met inspirerende sprekers die echt een expert zijn op hun vakgebied. Door te werken aan concrete cases is de koppeling naar de dagelijkse praktijk ook goed geborgd."
Mark O’Marketing - VP Sales & Marketing, Xappp

Joerka van Wees
Strateeg - Achmea

"Ik vond de training Agile Marketing heel erg prettig en fantastische start om met agile te gaan werken. Juist de interactieve sessies en de ruimte voor vragen bij ieder nieuw punt maakte dat de training echt een goede houvast geeft om met elkaar een nieuw proces te beginnen. Ik zou iedere onderneming die wil starten met agile werken deze training aanbevelen."
Mark O’Marketing - VP Sales & Marketing, Xappp

Sam Schiltmeijer
Team Manager Aquisitie - SOS Kinderdorpen

vodw-academy-design-thinking-training-1.jpg
vodw-academy-agile-marketeer-training.jpg
vodw-academy-design-thinking-training.jpg

Aanvullende data worden binnenkort bekendgemaakt. Schrijf je vast vrijblijvend in en we houden je automatisch op de hoogte.

  • VODW Academy geeft een eendaagse intensieve workshop waar je – met de handen uit de mouwen – de basisprincipes leert. Je gaat naar huis met praktische kennis en tools en komt tot de meest fantastische ideeën die je na de sessie – als laaghangend fruit – direct kunt realiseren.
  • Je kan de training individueel volgen, maar we kunnen ook een training specifiek gericht op jouw team of organisatie uitdaging inrichten.
  • We bespreken graag welke training het beste bij de leerbehoefte past.

De prijs voor de volledige training is in overleg inclusief materialen en lunch.

VODW is geregistreerd bij het CRKBO en berekent daarom geen B.T.W. over de kosten van deze opleiding. We nemen uiteraard eerst contact met je op voordat je ergens aan vast zit 😉

Na inschrijving krijg je een bevestiging via e-mail en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

VODW is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Voor al onze opleidingen en trainingen gelden onze algemene voorwaarden.

Irresistible Impact op maat voor jouw team of organisatie?

  • Wil je binnen je team of organisatie op korte termijn aan de slag met Irresistible Impact en vooral meer waarde voor klanten realiseren? Geef je project of team een boost met Irresistible Impact.
  • Naast het reguliere programma gaan we met je aan de slag hoe je Irresistible Impact in jouw project of organisatie kan toepassen.
  • Afhankelijk van de concrete vraag kijken we welk programma hier het meest geschikt voor is.
peter_de_boer
Peter de Boer
Associate