2017 goed afsluiten? Boek dan nog dit jaar je opleiding

Nienke Gruppelaar
07 dec 2017

Goede voornemens voor het nieuwe jaar, waarom niet nu al beginnen? Schrijf je vóór 22 december 2017 in bij één van de opleidingen van de VODW Academy.

Bouwen aan de commerciële vaardigheden die deze tijd vraagt

Ontwikkel in 2018 je vaardigheden bij de VODW Academy. Doe hands-on ervaring op met onze methodieken en werkwijzen . Bouw aan de commerciële vaardigheden  die deze tijd vraagt.  Direct toepasbaar op jouw praktijk. Bijvoorbeeld op het gebied van Design Thinking, Data en Agile werken.

Schrijf je nog vóór 22 december 2017 in bij de VODW Academy! Je kiest in 2018 dan een moment dat jou het beste uitkomt. Start het nieuwe jaar goed met een boost op de essentiële thema’s om klantgericht te vernieuwen.

Duurzaam leren bij de VODW Academy

Bij de VODW Academy doe je hands-on ervaring op met onze werkwijzen.  We geloven sterk  in “voordoen–samen doen–zelf doen”.  Deze duurzame manier van leren zorgt ervoor dat de toepassing wordt omarmd en opgenomen in je organisatie. Leren bij de VODW Academy kan als individu, met jouw team of  in organisatieverband. Je doet kennis en ervaring op die direct uit onze praktijk komt. Geen theoretische exercities, maar focus op de concrete toepassing.

Het aanbod van de VODW Academy

Wij zien in de praktijk dat organisaties op een aantal thema’s moeten versnellen

  • Klantgerichte innovatie: innoveren vanuit klantbehoeften, sneller concretiseren, experimenteren en valideren.
  • Data & Technologie: gericht aan de slag met nieuwe kansen vanuit data en technologie.
  • Agile & Lean werken: in multidisciplinaire teams sneller inspelen op veranderende markt en klantbehoeftes.

Rondom deze thema’s biedt VODW  trainingen aan die je zowel individueel als in teamverband kan volgen. Een selectie van ons aanbod voor 2018:

  • Design Thinking Foundation
  • Irresistible Impact
  • Data Science voor Marketeers
  • Dashboard Design
  • Agile Marketing in de praktijk

Meer informatie of inschrijven?

Meer informatie of je nog voor het einde van 2017 inschrijven? Kijk dan op www.vodw.com/academy en ontdek hoe jij in 2018 een boost aan jouw vaardigheden kunt geven.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter