Portretfoto Beate van Dongen Crombags
Bedrijven kunnen zich steeds minder onderscheiden met hun product, maar wel met hun customer experience. Voorkom dat je een grijze muis in de massa wordt en laat je merkwaarden terugkomen in ieder touch point. Daarbij telt de bijdrage van iedere medewerker.

Beate van Dongen Crombags

EY Nederland Partner Consulting

Beate heeft brede ervaring op het gebied van customer experience en klantgerichte transformaties. Daarnaast is ze auteur van het internationale management boek 'CEX Sells’.

Areas of focus Digital Consulting

Beate startte haar carrière bij de Nederlandse financiële krant waarna ze aan in 1998 aan de slag ging bij VODW. Sinds 2008 werkte ze daar als partner. Sinds juli 2018 maakt VODW onderdeel uit van EY. Daar is ze partner binnen EY VODW en een autoriteit op het gebied van customer experience en klantgerichte transformaties.

Beate heeft een brede ervaring in het klantgericht maken en (digital) transformeren van organisaties waarbij ze zowel oog heeft voor de externe klant als ook voor de interne medewerker. Beate heeft een groot track record in het transformeren van bedrijven en het verbeteren en innoveren van customer experiences voor nationale en internationale bedrijven in verschillende industrieën.

Beate is auteur van het internationale boek 'CEX Sells’; een managementboek met een groot aantal inspirerende customer experience best practices, waarbij de interne medewerker vaak een cruciale rol speelt.

Hoe Beate bijdraagt aan building a better working world

“Willen bedrijven uiteindelijk het verschil maken in de markt dan moeten ze eerst werken aan een goed functionerende interne organisatie en een effectief team. Het is spannend hiermee aan de slag te gaan. Ik help bedrijven hiermee vanuit de overtuiging dat een goed functionerend team een cruciale sleutel is voor plezier in het werk en succes in de markt. Zo draag ik bij aan building a better working world.

Contact Beate