Even voorstellen...

Marieke Storm
14 aug 2017

Hi! Graag stellen we Peter de Boer aan je voor. Peter is vanaf 1 juli 2017 als associate verbonden aan VODW.

Peter de Boer

Mijn naam is Peter de Boer. Vanuit mijn studie kunstgeschiedenis (Universiteit Leiden) en promotieonderzoek over bouwkunde (Technische Universiteit Delft) heb ik voor het reclame- en vormgevingsvak gekozen. Altijd daar waar art & science elkaar kruisen, strategie en creativiteit. Gefascineerd door merken die in staat zijn trouwe fans te creëren. Mijn laatste ‘baan’ als board member bij Saatchi & Saatchi ruilde ik in 1998 in voor zelfstandigheid en ondernemerschap. Ik ben één van de medeoprichters en managers geweest van onna-onna, een autoverzekeringsconcept voor vrouwen. Sindsdien is mijn expertise verrijkt met ondernemingservaring en -inzicht wanneer theorie en praktijk parallel lopen en wanneer niet. Het domein van irresistible branding is waar ik echt het verschil kan maken voor opdrachtgevers van VODW. VODW en ikzelf werken al sinds 1994 samen op diverse projecten. De hernieuwing hiervan in de vorm van associate bij VODW geeft energie en prikkelt de ondernemingszin.

Het domein van irresistible branding is waar ik echt het verschil kan maken

Nationale en internationale markten waar ik me thuis mag noemen zijn banken en verzekeraars, retail, food en kunst. Het is mijn overtuiging dat keuzes en management gebaseerd op het evenwicht tussen strategie, analyse, emotie en intuïtie eenvoudigweg onverslaanbaar zijn. En daarmee een garantie zijn voor een succesvolle (merk)uniciteit, die elke concurrent in verwarring achter zich laat.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter