Even voorstellen...

Marieke Storm
12 sep 2017

Hoi, we stellen graag weer twee nieuwe collega's aan je voor. Rob en Robert zijn beiden per 1 september gestart bij VODW in het team Creatie.

Rob Brouwer

Ik ben Rob Brouwer en sinds 1 september ben ik werkzaam bij VODW als digital product designer. Ik ben een creatieve techneut en houd ervan mijn ontwerp skills te combineren met mijn ontwikkel skills. Het opzetten van een moderne front-end structuur zorgt ervoor dat er snel hoogwaardige prototypes gebouwd kunnen worden en dat eerder gemaakte keuzes in het ontwerpproces gevalideerd kunnen worden zodat het optimaal aansluit bij de klantwensen.

Ik houd ervan mijn ontwerp skills te combineren met mijn ontwikkel skills

Mijn ervaring heb ik de afgelopen jaren opgedaan in de non-profit sector, bij sportbedrijven en grote corporate organisaties. Vaak als creatieve en technische schakel tussen de commerciële afdelingen en de IT-afdelingen.

Robert de Blok

Per 1 september versterk ik VODW als digitaal strateeg. Ooit afgestudeerd op het gebied van mens-machine interactie bij informatica. Daarna ben ik verder opgeleid bij IBM en Capgemini. Bij Mirabeau leerde ik vervolgens de liefde en noodzaak van kwalitatief hoogwaardig design en klantgericht ontwerp kennen.

Ik kwam gaandeweg steeds vaker in strategietrajecten terecht, waarbij ik mijn klanten hielp grip te krijgen op de digitale ontwikkelingen en mogelijkheden. Ik ontwikkelde nieuwe concepten en prototypes voor (onderdelen binnen) apps, websites of fysieke producten met sensoren en begeleidde de realisatie. Zo ontwikkelde ik een nieuw portaal voor reisagenten en touroperators vanuit Transavia en begeleidde hiervan de realisatie. Ik ontwikkelde een kennisplatform en een ‘connected spaarvarken’ voor ING Bank en een concept voor een aantal inspiratiewerelden binnen de e-commerce omgeving van een grote retailer.

Ik leerde de liefde en noodzaak van kwalitatief hoogwaardig design en klantgericht ontwerp kennen

Vervolgens kreeg ik de kans als creative director een afdeling uit te bouwen, waarbij er een meer interne focus kwam op talentontwikkeling en sales. Daarna heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Het gemis van directe collega’s en sparringpartners brachten mij uiteindelijk bij VODW.

Ik hoop mijn nieuwe klanten weer een stap verder te kunnen helpen op het gebied van hun digitale dienstverlening. Digitale strategie, nieuwe concepten of het aanscherpen van journeys; dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter