Even voorstellen: Onze nieuwe collega’s Rutger, Susanne, Martin en Jacques

Marieke Storm
21 jun 2018
We hebben weer nieuwe collega's bij VODW mogen verwelkomen! Hieronder stellen zij zich voor.
 
 

Rutger Katz

Per 1 juni versterk ik het team van VODW als Senior Consultant Marketing Technologie. Technologie is altijd al mijn passie geweest. Mijn planken thuis staan vol met gadgets en ik zit geregeld op het internet te speuren naar nieuwe innovaties om deze te begrijpen en vaak aan te schaffen. Tijdens mijn studie heb ik toegepast onderzoek gedaan naar menselijk gedrag en hersenactiviteit bij gebruik van respectievelijk Robotica en Virtual Reality. Na mijn afstuderen van de onderzoeksmaster Neuroscience en Cognition aan de Universiteit Utrecht ben ik in 2013 bij Capgemini gaan werken om het consulting vak te leren.

Tijdens de eerste jaren heb ik mij hier verdiept in data-analyse algemeen en het fenomeen Big Data. Na twee jaar was ik medeverantwoordelijk om met een klein team het nationale innovatielab en globale innovatienetwerk binnen de organisatie op te zetten. Gedurende deze periode was ik sparpartner voor alle Capgemini klanten en collega’s over de toepasbaarheid van alle nieuwe technologische trends zoals, Virtual & Augmented Reality, Robotica en Internet of Things en hoe zij deze konden inzetten. Hierbij paste ik ook methodieken toe zoals Lean Startup en Design Thinking om adoptie- en waardegeneratie te versnellen.

Recent heb ik in diverse sectoren Data Management Platforms geïmplementeerd en gefaciliteerd om er vervolgens met de gehele marketing stack waarde uit te halen

Vervolgens heb ik mij verder gespecialiseerd in marketing bij Unilever door onder andere trends te voorspellen en de impact van campagnes te meten met behulp van social media. Recent heb ik bij een breed scala aan internationale bedrijven uit de FMCG, automotive, finance en retail sectoren Data Management Platforms geïmplementeerd en gefaciliteerd om er vervolgens met de gehele marketing stack waarde uit te halen.

Met veel energie, passie, kennis en ervaring tackel ik graag grote uitdagingen van technische en menselijke aard in het marketingdomein. Hierbij laat ik klanten proeven wat er op lange en korte termijn mogelijk is, adviseer ik in het maken van strategische keuzes om een operationele roadmap in te vullen en faciliteer ik om vervolgens waarde te genereren uit de nieuwe tools en technologieën.

 

Susanne Riedeman

Mijn naam is Susanne, een creatief, planmatig en detailgericht persoon met ruime ervaring binnen marketing en communicatie. Per 1 juni ben ik begonnen als Interim Marketing Professional bij VODW. Een geweldige uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb.

Mijn werkstijl kenmerkt zich het best als organisatorisch sterk

Na een bachelor in Communicatie in Amsterdam heb ik er voor gekozen mijn master in Amerika te behalen. Eenmaal terug in Nederland ben ik mijn carrière begonnen bij HEMA als projectmedewerker om vervolgens bureau-ervaring op te doen bij Mediapartners. Voor mijn start bij VODW was ik 5,5 jaar werkzaam bij T-Mobile Thuis, voorheen Vodafone Thuis. Bij deze telecombedrijven heb ik uiteenlopende rollen vervuld, zoals campagne manager en CVM marketeer.

Mijn werkstijl kenmerkt zich het best als organisatorisch sterk. Ik zorg ervoor dat deadlines binnen budget worden gehaald. Ook niet onbelangrijk, ik ben een teamplayer en beschik over een goede portie (sarcastische) humor!

 

Martin Mes

Op 11 juni ben ik bij VODW gestart als Senior Digital Product Designer. Een mooie rol die me in de positie brengt om het onderscheidend vermogen van een merk optimaal te benutten. Om daar te komen vind ik het belangrijk om teams en organisaties te verbinden en zo krachtig vanuit het merk te werken. Mijn doel is ook bij VODW om unieke merken te versterken met karakteristieke klantbelevingen.

Ik vind het belangrijk om teams en organisaties te verbinden en zo krachtig vanuit het merk te werken

Mijn digitale loopbaan begon in 1996. Bij reclamebureau Deauville maakte ik als stagiair mijn eerste websites. Door de overstap naar Capgemini-dochter Bit-IC heb ik me ontwikkeld tot Senior Interaction Designer. Omdat het zelfstandig ondernemen me aantrok, ben ik tien jaar werkzaam geweest als freelance designer en concepter, voor onder andere McCann Erickson. De afgelopen vijf jaar werkte als Senior Art Director bij digital agency Valtech, vooral op projecten van Eneco. Bij VODW hoop ik nog meer mooie merken te helpen met vernieuwing!

 

Jacques Zimmerman

Mijn naam is Jacques Zimmerman. Op 15 juni ben ik gestart bij VODW. Als marketeer heb ik een focus op het online speelveld en ben ik met name geïnteresseerd in wat zich afspeelt op het snijvlak van marketing en techniek.

Door mijn jarenlange (online) ervaring en mijn achtergrond als Neerlandicus heb ik een brede kijk op marketing

Ik heb een brede (online) ervaring. Sinds 2000 heb ik voor verschillende bureaus gewerkt, zoals Dept en Total Design. Hier hield ik me bezig met online vraagstukken van klanten uit verschillende sectoren zoals finance, non-profit en  (semi)-overheid. In mijn vorige baan bij Aon richtte ik me met name op Lead Generation, Marketing Automation en Content Marketing (B2B).

Door mijn jarenlange (online) ervaring en mijn achtergrond als Neerlandicus heb ik een brede kijk op marketing. Hierbij niet alleen op de techniek, maar juist ook de bredere context!

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter