Even voorstellen...

Marieke Storm
24 okt 2017

Hi, afgelopen maand hebben we weer drie nieuwe collega's bij VODW mogen verwelkomen. Hieronder stellen zij zich voor.

Judith van der Werf

Sinds 15 september ben ik bij VODW aan de slag als Digital Product Designer. Na mijn studie Industrial Design Engineering en master Design for Interaction ben ik gaan werken als interactieontwerper, of anders benoemd: user experience designer en design researcher. De afgelopen vijf jaar heb ik vanuit Info.nl en Sodastudio verschillende klanten geholpen met het opzetten of gebruiksvriendelijker maken van hun app of website. De projecten waar ik het meest trots op ben, zijn de projecten waarbij ik nauw samenwerkte met de klant en waarbij de eindgebruiker in het gehele traject centraal stond.

Ik ben het meest trots op de projecten waarbij ik nauw samenwerkte met de klant en waarbij de eindgebruiker in het gehele traject centraal stond

Voorheen lag mijn focus vooral op de ontwikkeling, het herontwerp of de detaillering van websites en apps. De komende tijd ga ik met veel energie, enthousiasme en een frisse blik wat breder aan de slag; van het opzetten en valideren van proposities tot het meenemen van klanten in het design thinking gedachtegoed.

Yana van den Bor

Per oktober versterk ik VODW als Interim Marketing Professional. Ik heb inmiddels negen jaar ervaring aan zowel bureau- als klantzijde. In mijn laatste functie als Online Communicatie & Brand Manager bij FrieslandCampina was ik verantwoordelijk voor de Europese digitale contentstrategie en coördineerde ik de creatie, ontwikkeling en activatie van de corporate website en digitale magazines.

Ik krijg energie van het verbinden van mensen en het werken in multidisciplinaire projectteams aan een gezamenlijk einddoel

Na een master in Communicatiewetenschap ben ik mijn carrière gestart als Management Trainee bij SNS Reaal. Daarna heb ik als consultant advies gegeven over online reputatiemanagement en social media campagnes aan klanten als A.S. Watson, CZ en NS en op interim basis digitale projectmanagement rollen vervuld bij Philips en Ahold.

Ik heb ruime ervaring in projectmanagement, content marketing en digital. Ik ben ondernemend, resultaatgericht en gestructureerd en krijg energie van het verbinden van mensen en het werken in multidisciplinaire projectteams aan een gezamenlijk einddoel.

Stephanie Hageman-van Breen

Mijn naam is Stephanie Hageman-van Breen. Na mijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 2011 ben ik een traineeship begonnen binnen Vodafone. Daar heb ik mijzelf op diverse marketingvlakken ontwikkeld: als commercieel productmanager en propositiemarketeer. Na vier jaar vond ik het tijd voor een nieuwe markt en ben ik overgestapt naar Essent. Hier heb ik twee jaar gewerkt als retentiemarketeer voor de commodity-producten. Tijdens mijn werkzaamheden bij Essent ben ik in aanraking gekomen met meerdere mensen van VODW. Per 1 oktober heb ik de overstap gemaakt naar VODW als Interim Marketing Professional.

Mijn doel is met mijn positieve energie en skills het verschil te maken bij klanten

Wat heb ik te bieden? Ik ben ondernemend, resultaatgericht en werkt het liefst vanuit klantperspectief. Ik heb sterke projectmanagement skills met een grote voorkeur voor de agile aanpak. Verder werk ik pragmatisch met een ondernemersmentaliteit. Ik krijg veel energie van campagnemanagement en procesoptimalisaties. Mijn doel is met mijn positieve energie en deze skills het verschil te maken bij klanten.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter