Even voorstellen...

Marieke Storm
18 jan 2018

Hi, in de eerste maand van 2018 hebben we maar liefst vier nieuwe collega's bij VODW mogen verwelkomen. Hieronder stellen zij zich voor.

Erik Hesseling

Op 2 januari ben ik begonnen bij VODW als Senior Consultant Business Strategy. Mijn passie is het op een creatieve manier helpen van bedrijven bij het ontwikkelen van innovatieve strategische proposities. Daarnaast geven projecten voor bedrijven met een maatschappelijk doel mij extra energie.

Mijn passie? Het op een creatieve manier helpen van bedrijven bij het ontwikkelen van innovatieve strategische proposities

In mijn vorige baan werkte ik op verschillende niveaus als consultant voor het verkrijgen van funding voor technische innovatieprojecten. Ik stelde projecten op die de roadmap vormden voor de innovatieve technische ontwikkelingen bij klanten. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor interne productontwikkeling en de productstrategie. Na zeven jaar met veel plezier voor veel verschillende innovatieve klanten gewerkt te hebben, was het tijd voor een stap om mijn carrière een nieuwe impuls te geven.

Ik neem een design (thinking) achtergrond en een sterke analytische blik mee. Daarnaast heb ik in mijn vorige functie geleerd om stijlflexibel te zijn in sessies en om goed aansluiting te vinden bij verwachtingen van diverse stakeholders in een project. Met deze ervaringen verwacht ik met plezier succesvolle Business Strategy projecten neer te zetten.

Floris Mantz

Per 2 januari 2018 ben ik begonnen als Senior Manager Data Science bij VODW.  Ik kom met een brede achtergrond, zowel op het vlak van techniek als business.

Tijdens mijn studie Technische Natuurkunde heb ik mij gespecialiseerd in computer vision voor robots, tijdens een stage in Japan, en afstuderen in het robotvoetbal, wat leidde tot twee wetenschappelijke publicaties. Vervolgens heb ik bijna vier jaar gewerkt in technische rollen aan het ESA Galileo project.

Ook heb ik een business achtergrond. Ik heb ruim vijf jaar gewerkt bij IG&H als management consultant, waar ik vele projecten heb mogen doen bij klanten met name in de financiële sector (onder andere MoneYou, ABN AMRO, Achmea, MN). Ik heb projectmanagement rollen gehad op het snijvlak van business en IT, maar ook vele marktanalyses gedaan.

Bij IG&H ben ik de data intelligence afdeling gaan leiden en kwam zo weer terug in het data domein.

Ik kijk ernaar uit het al sterke Data Science team van VODW verder uit te bouwen, met mijn ervaring op het snijvlak van business en IT

Anderhalf jaar geleden ben ik overgestapt naar KPMG. Ik heb daar geholpen een unit op te zetten voor een brede offering op data & analytics en kwam in het managementteam daarvan. Ook werd ik onderdeel van het managementteam van de unit voor big data & data science. Ik had hierin met name een commerciële rol, met een flink aantal gewonnen trajecten (onder andere bij Nets Denemarken, AkzoNobel, Prorail, NS).

Ik kijk ernaar uit het al sterke Data Science team van VODW verder uit te bouwen en vele klanten te helpen in hun data gedreven transformatie.

Ellen Geerdink

Per 2 januari 2018 ben ik gestart bij VODW om het Data Science Talent programma verder uit te bouwen. Dit is een tweejarig programma voor starters met nul tot twee jaar werkervaring waarin kennis, persoonlijke vaardigheden en werk centraal staan. Tijdens een intensieve vijfweekse opleiding worden de deelnemers klaargestoomd om als excellente data scientists met consultancyvaardigheden aan de slag te gaan bij onze klanten.

Hiermee geeft VODW het antwoord op de grote behoefte aan mensen die data ontsluiten en vertalen naar oplossingen die kostenbesparend of juist omzet-verhogend zijn.

Met mijn ervaring in marketing, communicatie en commercie, kijk ik ernaar uit het Data Science Talent programma verder uit te bouwen

Ik heb ruim 12 jaar ervaring in marketing, communicatie en commercie. Als marketingconsultant mocht ik opdrachten doen bij banken, verzekeraars en energieconcerns. Later heb ik gekozen voor de sport en bij Team Sunweb (professioneel wielrenteam) de commercie opgezet en uitgebouwd. Een mooie combinatie van mijn passie voor sport, commercie en marketing.

Michaël Dommershuijzen

Per 2 januari 2018 ben ik de creatieve afdeling van VODW komen versterken als Senior Designer.

Ik ben ooit begonnen als grafisch ontwerper, maar ik ben al snel overgestapt naar wat men destijds (1999) de hype ‘internet’ noemde en werd online designer. Mijn fascinatie voor interactie en animatie bracht me een reeks van ervaringen bij onlinebureaus en reclamebureaus. Dat was zowel in vaste dienst als freelancer, maar ik heb ook een eigen bedrijf gehad en ik was partner van een webshop.

Mijn hart gaat sneller kloppen van het ontwikkelen van producten en services op het gebied van design, die mensen echt helpen

Ik los graag problemen op en ik help mensen. Vertaald naar mijn vakgebied, digital design, betekent dat mijn hart sneller gaat kloppen bij de ontwikkeling van producten en services die mensen echt helpen. Als die producten en services vervolgens door die mensen omarmt worden, weet ik dat ik het goed heb gedaan.

Ik heb opleidingen gevolgd aan het Grafisch Lyceum Amsterdam en College of Multi Media.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter