Even voorstellen...

Marieke Storm
21 mrt 2018

Hi, afgelopen maand hebben we weer twee nieuwe collega's bij VODW mogen verwelkomen! Hieronder stellen zij zich voor.

Asbjørn van der Vlis

Vanaf 1 maart ben ik binnen Business Strategy als principal consultant begonnen. Gedurende mijn carrière heb ik me gespecialiseerd in de rol die (vernieuwende) technologie kan spelen om een business strategie te versterken. Ik heb hierbij verschillende innovatieprogramma’s opgezet, projecten geleid en innovatiestrategieën ontwikkeld binnen allerlei sectoren, zowel multinationals als overheden. Mijn doel in dit proces is om een klant stevig(er) in de markt te zetten door een competitieve en vernieuwende benadering.

Om tot bepaalde innovaties en digitale strategieën te komen, maak ik gebruik van verschillende methodieken

Het adviserende aspect van mijn vak om tot bepaalde innovaties en digitale strategieën te komen, geven mij veel voldoening en motivatie. Hierbij maak ik vaak gebruik van verschillende methodieken zoals design thinking, prototyping, business modelling en het inzetten van data modellen om patronen te herkennen en daarop te acteren.

Voor ik mijzelf een VODW'er mocht noemen, was ik werkzaam bij IBM, DHL en American Express. Na het behalen van mijn bachelor Business Management in de Verenigde Staten, heb ik mijn master Management & Consultancy gehaald op de Erasmus Universiteit Rotterdam (RSM). Omdat ik het belangrijk vind om kennis te delen en mijzelf te blijven ontwikkelen, heb ik innovatieonderzoek gedaan op de Greenwich University in Londen en ben ik een academic advisor voor masterstudenten op de RSM. Verder ben ik betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven waaronder het Haags Werk Bedrijf, waar ik bestuurslid ben.

Joost Bockwinkel

Na ruim 10 jaar als ondernemer te hebben gewerkt, ben ik per maart 2018 begonnen bij VODW Business Strategy.

Ik ben geïntrigeerd door de digitale revolutie die in een sneltreinvaart voorbijkomt en de impact die dat heeft op de wijze waarop we werken, consumeren en met elkaar omgaan. De wereld wordt steeds complexer en ik geloof in het samenbrengen van specialistische kennis om een balans te vinden tussen ontwikkeling van techniek, organisatie en human capital.

Ik ben na mijn studie Rechten gaan werken bij ING Groep waar ik als marketeer bij Postbank verantwoordelijk was voor diverse hypotheekproducten en later als regionaal directeur voor diverse ING Bank-vestigingen. In 2006 ben ik samen met twee studievrienden mijn passie gevolgd en startten we Grapedistrict, een omnichannel merk in wijn. In het afgelopen decennium is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandse Food Retail.

Bij VODW kan ik mijn ervaring in de corporate wereld en als ondernemer combineren

Bij VODW kan ik mijn ervaring in de corporate wereld en als ondernemer combineren. Ik weet wat het betekent om een innovatieve strategie te ontwikkelen, maar ook wat ervoor nodig is om deze te implementeren en commercieel te laten slagen. Ervaring in de uitdagingen en complexiteit van een digitale transformatie heb ik ook in de praktijk kunnen opdoen.

VODW heeft alle specialistische kennis in huis om (digitale) transformaties te realiseren; van strategen tot data engineers en van designers tot marketingtechnologen. Als spin in het web en met gevoel voor mens en cultuur, kijk ik ernaar uit samen het verschil te maken.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter