Even voorstellen...

Marieke Storm
16 jun 2016

Hallo! Dit keer stellen we graag twee collega's aan je voor. Arjen Brouwer gaat aan de slag als Marketing Technologist en Martine Nijstad als Interim Marketing Professional.

Arjen_Brouwer

Arjen Brouwer

Ik ben al meer dan vijftien jaar werkzaam op het snijvlak van Marketing en Technologie. Dit zowel vanuit de business als vanuit de bureauzijde. Van huis uit ben ik opgeleid als Technisch Natuurkundige aan de TU Delft en heb later een MBA gedaan aan Tias-Nimbas Business School in Tilburg.

Mijn carrière ben ik begonnen bij Philips Healthcare als software en productontwikkelaar voor MRI scanners. Daarna ben ik gedurende vijf jaar binnen de business verantwoordelijk geweest bij TomTom in verschillende functies en rollen voor Cross Channel Marketing Automation, CRM, Direct Marketing, E-Commerce en Digital Analytics.

Ik help graag bedrijven om via een Agile manier technologische verbeteringen door te voeren

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij Crystalloids als Senior Consultant. Ik ben hier verantwoordelijk geweest als Agile Project Manager en inhoudelijk specialist bij diverse trajecten op het gebied van System Architecture, Marketing Automation en Predictive Analytics bij bedrijven als Hema, ABN AMRO, Albert Heijn, KNVB, The New Motion en Fairplay Online.

Sinds mei ben ik werkzaam als Marketing Technologist binnen VODW. In deze rol help ik graag bedrijven om via een Agile manier de technologische verbeteringen door te voeren. Dit doe ik door gebruik te maken van mijn ervaring op de verschillende marketingterreinen en technische gebieden. Het ultieme doel is altijd impact te maken op de customer journey van de klanten van onze opdrachtgevers.

Martine_Nijstad

Martine Nijstad

Mijn naam is Martine Nijstad. Sinds 17 mei jl. gestart bij VODW en vanaf nu officieel een Interim Marketing Professional. Als marketeer ben ik fan van de customer journey en ik raak geïnspireerd door creatieve proposities. Mijn nieuwsgierigheid brengt me tot ideeën en nieuwe verhalen. Contact maken met de doelgroep, de aandacht grijpen met relevante boodschappen en deze op rake wijze vasthouden. Mijn favoriete sport!

Contact maken met de doelgroep en de aandacht grijpen met relevante boodschappen is mijn favoriete sport!

Commercieel ben ik breed opgeleid. Afgelopen jaren bij DHL Express was ik actief als campagne -en projectmanager van zowel online als offline marketing campagnes. Als propositiemarketeer heb ik nieuwe diensten en producten in de markt gezet en het gebruik en de loyaliteit verhoogd.  Denk hierbij ook aan activatie, leadgeneratie en e-mailmarketing. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het vermarkten van online kanalen en door mijn webshop ervaring heb ik allround kennis van online marketing. Met een klantgerichte aanpak en gevoel voor de customer experience heb ik het content marketingplan opgezet en uitgerold.

Binnen een team breng ik een boel energie, commercieel en strategisch inzicht en sterke focus op doelgroepen. Op enthousiaste en natuurlijke wijze maak ik contact en ga ik de samenwerking aan. Kortom, ik ga ervoor, ik leer onderweg en stuur bij waar nodig.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter