Even voorstellen...

Marieke Storm
28 okt 2016

Hallo! Dit keer stellen we graag maar liefst drie collega's aan je voor. Marieke gaat aan de slag als HR manager, Paul als Senior consultant business strategy en Suzanne als MarCom specialist.

marieke_storm

Marieke Storm

Ik ben Marieke Storm en de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als sparringpartner, leidinggevende en adviseur voor management en medewerkers ten aanzien van diverse strategische en operationele HR vraagstukken. In de afgelopen jaren heb ik voor USG, ING en Houthoff Buruma gewerkt en tevens heb ik ervaring opgedaan bij een kleiner organisatie-adviesbureau. Het ontwikkelen van mens en organisatie loopt als rode draad door mijn werkzame leven. Door de jaren heen is het verbinden en het potentieel van mens en organisatie naar boven halen, wat mij beweegt en plezier geeft. Mijn drijfveer is om met HR bij te dragen aan een 'Huis' waar zowel de huidige als de toekomstige marketing- en digital professionals met het grootste plezier willen werken, waar ze gehoord en gezien worden en waar ze uitgedaagd worden op hun kwaliteiten om het beste uit zichzelf en de ander te halen.

Het verbinden en het potentieel van mens en organisatie naar boven halen is wat mij beweegt en plezier geeft

In september ben ik begonnen als HR manager en ben ik verantwoordelijk voor de HR portefeuille van VODW: van het arbeidsvoorwaardenpakket tot recruitment en management development. Samen met mijn HR collega’s werk ik met veel plezier aan de leukste en meest klantgedreven dienstverlener van Nederland.

paul

Paul Peters

Per 1 september ben ik bij VODW begonnen als Senior consultant business strategy. Na mijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit in 2009, heb ik een tweejarig consultancy traineeship gevolgd. Dat traineeship bracht me in 2012 naar een baan bij Rabobank International, waar ik me de afgelopen vijf jaar heb begeven op het gebied van online bankieren in het internationale domein (RaboDirect). In die periode heb ik met vele vraagstukken te maken gehad, onder andere op het gebied van digitale klantbediening, productontwikkeling en organisatietransformatie.

Ik streef ernaar bij te dragen aan echte impact bij onze opdrachtgevers

Na vijf mooie jaren sta ik nu voor een nieuwe uitdaging bij VODW. Vanuit mijn achtergrond verwacht ik een scherpe analytische blik mee te brengen, en streef ik ernaar bij te dragen aan echte impact bij onze opdrachtgevers. De ervaring die ik heb opgedaan als klant van vrijwel alle grote consultancy bureau’s, neem ik zeker mee om een goed beeld te vormen van waar en hoe het gegeven advies landt en het verschil gaat maken.

suzanne_even_voorstellen

Suzanne van Triest

Bij VODW ben ik op 1 september gestart als marketingcommunicatie-specialist. Ik ben vanuit deze functie verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle marketingcommunicatie-activiteiten. Het versterken van de externe positionering en reputatie op de (arbeids)markt zijn daarbij belangrijke doelstellingen.

Daarnaast begeleid ik bestuurders en consultants bij het ontwikkelen van hun personal brand en effectieve online profilering, waarin organisatie- en persoonlijke doelstellingen samenkomen en spreek ik regelmatig op congressen over de inzet van personal branding en social media.

Het versterken van de externe positionering en reputatie op de (arbeids)markt zijn belangrijke doelstellingen

De basis onder mijn huidige werkzaamheden werd gelegd tijdens mijn werkzaamheden bij Deloitte en verschillende opdrachtgevers in o.a. de consultancy, politiek en sportbranche. Bij alles was ik doe is Rideo Ergo Sum (ik lach, dus ik besta) een belangrijk motto.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter