Even voorstellen...

Marieke Storm
12 mrt 2017

Hoi! Dit keer stellen we graag twee nieuwe collega's aan je voor. Kjeld versterkt het Business Strategy team en Denise is gestart bij Interim Marketing Professionals.

 

 

Kjeld Sanders

Per 1 februari ben ik bij VODW ingestapt in het Business Strategy team. Ik krijg energie van uitdagingen op het snijvlak van strategie, commercie en technologie. VODW past als een handschoen bij deze interesses en ik ben daarom erg blij om nu deel te zijn van dit mooie team!

De afgelopen jaren heb ik vanuit verschillende functies gewerkt aan commercieel-strategische vraagstukken binnen de financiële sector, met name binnen Banking en Asset Management. Zo heb ik bijgedragen aan het opnieuw vormgeven van de pricing vraagstukken bij Theodoor Gilissen Bankiers. In het kader van het provisieverbod binnen de beleggingsdienstverlening bood zich een kans om pricing te ontwikkelen die optimaal aansluit bij de waardeperceptie van de klant, een geweldig interessante en impactvolle opdracht.

Ik krijg energie van uitdagingen op het snijvlak van strategie, commercie en technologie

Recenter heb ik bij KBL European Private Bankers in Luxemburg bijgedragen aan de commerciële strategie op Europees niveau. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan het ontwikkelen en uitrollen van een digitale strategie voor de groep. Ook heb ik me beziggehouden met strategische initiatieven op het gebied van M&A, zoals de commercial due diligence voor de voorgenomen fusie tussen Theodoor Gilissen Bankiers en Insinger de Beaufort.

 

 

Denise van Rossum

Per februari ben ik gestart in de functie van interim marketing professional. Als marketeer denk ik vanuit de klant en hoe ik als klant bediend wil worden. Dit in goede balans brengen met het bedrijfsbelang is mijn passie. Bij VODW voel ik mij dan ook als een vis in het water. Ik kan mijn brede achtergrond nu namelijk inzetten bij diverse opdrachtgevers. Dit zorgt voor steeds weer een nieuwe ervaring waarin ik bestaande kennis toepas, maar ook veel kennis en ervaring opdoe. Mijn energie krijg ik van verbeteringen signaleren en doorvoeren, nieuwe campagnes of projecten opzetten en met een team een mooi resultaat neerzetten.

Ik kan mijn brede achtergrond in branding, sponsoring, pr, marketing en communicatie nu inzetten bij diverse opdrachtgevers

Ik heb een brede achtergrond in branding, sponsoring, pr, marketing en communicatie. Als marketing pr-consultant werkte ik bij Porter Novelli voor de financiële dienstverlening, telecombranche, vastgoedmarkt en overheid. Ook verzorgde ik mediatrainingen en nam ik deel aan het crisiscommunicatie team. Bij Nuon heb ik ervaring opgedaan in positioneringvraagstukken en corporate identity trainingen. Als marketingcommunicatie-expert heb ik vele direct marketingcampagnes voor nieuwe en bestaande klanten opgezet. Plus het NOC*NSF sponsorship geactiveerd voor zowel de consumenten- als kleinzakelijke markt. Vanuit mijn rol als marketeer heb ik het customer journey traject voor nieuwe klanten opgezet inclusief een marketingprogramma om de klantinzichten om te zetten in relevante touchpoints. Tel daar een jaar Europese marketing in een retailomgeving bij op en mijn cv is in kaart gebracht.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter