Even voorstellen...

Marieke Storm
09 mei 2017

Hi! We hebben er weer twee collega's bij en we stellen ze graag aan je voor. Maricken is onze nieuwe Accountmanager bij Interim Marketing Professionals en Stephen gaat aan de slag als Consultant Business Transformation.

 

 

Maricken Hengeveld

Mijn naam is Maricken Hengeveld en ik ben per 6 maart gestart bij VODW als accountmanager Interim Marketing Professionals. Met mijn marketingachtergrond word ik enthousiast als ik mee kan denken en bij kan dragen aan de marketingoptimalisatie van bedrijven vanuit een klantgerichte aanpak. Behoeften signaleren en hier een passende oplossing voor vinden. En mensen verbinden. Allemaal factoren die ik terugvind binnen mijn nieuwe rol waar ik mijn marketingkennis met mijn ervaring in business development en ondernemerschap kan combineren.

Ruim 13 jaar ben ik ondernemer geweest: vanuit CiRi Marketing heb ik veel verschillende marketingopdrachten voor diverse opdrachtgevers mogen verrichten. Van strategie tot het begeleiden en aansturen van de implementatie. Van propositieontwikkeling tot aan de doorvertaling naar concrete resultaten.

Ik word enthousiast als ik mee kan denken en bij kan dragen aan de marketinoptimalisatie van bedrijven vanuit een klantgerichte aanpak

Daarnaast heb ik vanuit mijn rol als directeur van Platform voor Klantgericht Ondernemen veel projecten mogen initiëren en samengewerkt met tal van organisaties, kennisinstituten en marketeers om BV Nederland klantgericht te laten ondernemen.

En nu. Samen met mijn collega’s ga ik met enorm veel enthousiasme en ondernemerschap bijdragen aan de marketingoptimalisatie van organisaties met de inzet van interim marketing professionals. Professionals die niet alleen zelf veel kennis en ervaring hebben, maar ook kunnen putten uit de brede expertise van de 100 VODW-collega’s.

 

 

 

Stephen Fiedeldeij

Sinds 1 april versterk ik het Transformatie Management team in de rol van Consultant Business Transformation. De afgelopen jaren hield ik mij bezig met klantvraagstukken binnen de telecomsector in Nederland en België. Met mijn ervaring op het gebied van ‘operating model’ ontwikkeling en transformatierealisatie bied ik een extra aanvulling op de bestaande transformatiecompetentie van VODW.

De afgelopen jaren heb ik als consultant gewerkt aan diverse transformatievraagstukken bij telecompartijen in Nederland en België. Ter illustratie: ik was betrokken bij het bedrijfsklaar maken van een operationele afdeling tijdens de introductie van een nieuwe marktpropositie, en heb ik langdurig bijgedragen aan de transformatie van een B2B-unit. Het ging hier om een nieuwe manier van verkopen, leveren en service verlenen. Tevens was een belangrijk doel om blijvende verbeteringen in het ‘operating model’ te realiseren.

Ik heb de drive om samen met mijn collega’s elke organisatie die zich wil transformeren te ondersteunen in het proces

Doordat het opdrachtenportfolio in de telecomsector bij VODW is gegroeid de afgelopen periode, kan ik al vanaf dag één aandacht geven aan deze sector die zich in de frontlinie van de digitale transformatie begeeft. Zo heb ik de afgelopen weken gewerkt aan een interessante customer experience transformatie opdracht in de telecomsector. Vanuit mijn achtergrond ligt mijn focus op de telecomsector, maar ik heb de drive om samen met mijn collega’s elke organisatie die zich wil transformeren te ondersteunen in dit proces.

Voor VODW heb ik acht jaar als strategy & transformation consultant binnen de afdeling Telecom, Media & Entertainment van Capgemini Consulting gewerkt. Naast mijn ervaring als management consultant heb ik drie jaar in diverse sales- en productmarketingfuncties gewerkt bij Hewlett-Packard Nederland.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten en te spreken over de relevante ontwikkelingen in jouw organisatie.

 

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter