Even voorstellen... Bibianne Kerkhoff

Marieke Storm
29 jan 2019

Hi, we hebben weer een nieuwe collega bij EY VODW mogen verwelkomen. Hieronder stelt zij zich voor.

Bibianne-Kerkhoff_dark_round

Bibianne Kerkhoff

Per 1 januari 2019 ben ik bij EY VODW begonnen als marketing communicatie manager.
Ik ben afgestudeerd mediakundige, gespecialiseerd in marketingstrategie, content marketing, neuromarketing en videomarketing. Na een kleine zijstap in de HR ging ik aan de slag bij een reclamebureau voor de autobranche. Hier heb ik geleerd van A tot Z crossmediale campagnes te bedenken en te creëren voor onder andere Kia, Renault en Nissan.

In mijn vorige baan vervulde ik een meer verdiepende rol als manager marketing & communication bij het kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Duurzaam Gebouwd is hét integrale kennisplatform omtrent de verduurzaming van de bouw- en vastgoedsector. Via het online platform, het magazine, de beurs Building Holland en de meer dan 25 evenementen per jaar voor het op B2B (eind)beslissersniveau geeft Duurzaam Gebouwd de bouw en vastgoed een belangrijke stimulans in de transitie naar een volledig duurzame branche.

Ik geloof dat de impact van marketing verder gaat dan het bevorderen van de verkoop van producten of diensten. Dat het gaat om het bouwen van een goed fundament in processen, mensen en communicatiekanalen waarbij een multidisciplinaire aanpak noodzakelijk is. Specialismen die samen komen om processen te optimaliseren, nieuwe producten te ontwikkelen en te bouwen aan een merk.

Ik geloof dat de impact van marketing verder gaat dan het bevorderen van de verkoop van producten of diensten. 

Deze visie heb ik kunnen realiseren en de kans gekregen een team te bouwen met zeven specialisten om samen een goed marketingfundament neer te zetten. Samen hebben we processen geautomatiseerd, vernieuwde websites en kanalen gebouwd, een wendbare organisatie gecreëerd door de Agile werkwijze te implementeren en de organisatie data-driven gemaakt door de implementatie van het CRM systeem Salesforce en marketing automation systeem Pardot.

Met deze visie wil ik samen met alle interne specialisten (verder) bouwen aan het merk EY VODW.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter