EY VODW, Zomercompetitie en KNHB bundelen weer krachten voor dé bedrijfshockeycompetitie van Nederland

Maton Sonnemans
11 apr 2019

Deze zomer worden de hockeyvelden van 5 grote steden gevuld met teams van ruim honderd toonaangevende bedrijven. De tiende editie van dé bedrijfshockeycompetitie van Nederland wordt traditiegetrouw op de donderdagavond gespeeld. Maton Sonnemans, partner EY VODW: “Met de EY VODW Zomercompetitie spelen we in op de behoefte om op sportieve wijze de teamspirit binnen en tussen bedrijven te vergroten. En we dragen op een sportieve en gezellige manier bij aan de groei van de hockeysport in Nederland.”

Hockey, netwerken en gezelligheid zijn de belangrijkste onderdelen van de EY VODW zomercompetitie. In de maanden juni, juli en augustus spelen bedrijfsteams van 6 spelers zeven tot negen wedstrijden tegen elkaar. Dat gebeurt op de hockeyvelden van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. En dit jaar voor het eerst ook in Eindhoven en Den Haag. “Met de lancering van twee nieuwe steden en ons nieuwe interactieve platform zetten we weer een stap verder in de richting van landelijke dekking en professionalisering.", aldus Maarten Tuininga, Founder Zomercompetitie.

Bedrijfsteams van alle niveaus zijn welkom en de competitie wordt feestelijk afgesloten met een buffet en groot feest met DJ.

EY VODW is al sinds 1998 als official sponsor nauw betrokken bij de KNHB. Zij ondersteunt de KNHB ook de komende jaren bij de strategie- en beleidsvorming richting 2020. Vorig jaar bundelde beide partijen de krachten succesvol met de Zomercompetitie om zo het bedrijfshockey een landelijke impuls te geven.

De KNHB ziet de competitie als een extra aanbod voor haar doelgroepen: 'Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen de KNHB, de Zomercompetitie en onze sponsor VODW. Hiermee verwachten we een grotere groep bedrijfshockeyers een passend aanbod te kunnen doen en aan ons te verbinden. En dat op een manier die past bij onze rol en onze Strategie 2020. Succes maken we samen met partijen in ons uitgebreide hockeynetwerk', aldus Erik Gerritsen, directeur KNHB.

Ook zin gekregen in een sportieve zomer met collega’s? Inschrijven voor de zomercompetitie kan op www.zomercompetitie.com Hier vind je ook informatie over data en locaties.

Het team van EY VODW is tijdens de competitie te volgen via live blogs van collega’s Veerle en Filip.

Volg hier de liveblog

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter