KNHB en VODW verlengen succesvolle samenwerking

Maton Sonnemans
01 feb 2017

De KNHB en VODW verlengen het contract als official sponsor voor een periode van vier jaar tot en met 1 januari 2021. Al sinds 1998 is VODW als sponsor nauw betrokken bij de hockeybond. Met trots delen we dan ook dat we ons voor de komende vier jaar weer aan de KNHB hebben verbonden. Op feestelijke wijze hebben we op 16 januari het nieuwe sponsorcontract getekend en van de KNHB als cadeau een aantal mooie foto’s als aanwinst voor onze 'hockey kamer' op kantoor gekregen.

null

Ondertekening Contract KNHB-VODW, Erik Gerritsen (Directeur KNHB) en Maton Sonnemans (partner VODW)

Erik Gerritsen, directeur KNHB, over de verlenging van de samenwerking met VODW: "We zijn erg blij dat onze prettige en langdurige relatie met VODW wordt voortgezet. Als onderdeel van deze samenwerking ondersteunt VODW de KNHB bij de strategie- en beleidsvorming richting 2020."

Maton Sonnemans, partner bij VODW: "VODW is al sinds 1998 als sponsor nauw betrokken bij de hockeybond. VODW verbindt zich met trots ook voor de komende vier jaar aan de KNHB. Hockey is een innovatieve teamsport en dat past uitstekend bij ons. Momenteel werken we samen aan een nieuwe variant van bedrijfshockey. Hiermee voegen we ook echt iets nieuws toe aan het mooie aanbod van de KNHB."

null

Vlnr: Ronald de Kimpe, Patrick Ruijs, Erik Gerritsen, Marcel van Brenk, Beate van Dongen, Maton Sonnemans, Carolien van Doorn, Fleur de Groot, Haro Valkenburg[/caption]

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter