Opnieuw nummer 1 in de MT100 categorie Marketingadvies

Maton Sonnemans
17 dec 2015

In de MT100, het jaarlijks onderzoek van Management Team naar de beste zakelijke dienstverleners in Nederland, komt VODW dit jaar weer goed uit de bus.

Opnieuw zijn we de nummer 1 in de categorie Marketingadvies, en daarnaast staan we met stip op plaats 10 in de algemene top 100. En daarmee bezetten we de toppositie van alle management consultancies, ruim voor gerenommeerde firma’s als Deloitte (21), McKinsey (32), Berenschot (37), Boston Consulting Group (61), Twynstra Gudde (73), Accenture (90) en nog 97.000 andere bedrijven in de adviessector. We bedanken al onze opdrachtgevers voor hun grote enthousiasme en vertrouwen. De lat ligt weer hoog voor 2016!

 

vodw_mt_top100_advies

 

Download hier de complete lijst.

Hoe kwam het onderzoek tot stand?

Het MT100-onderzoek is dit jaar uitgevoerd door Inscope Consulting, een divisie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In total 747 mensen vulden in augustus een volledige vragenlijst in. Voor het onderzoek zijn eerst 22 verschillende categorieën gedefinieerd die gebruikelijk zijn om in te kopen, zowel consultancydiensten als dienstverleners als schoonmaak, catering en beveiliging. Bij die gebieden zijn door de MT-redactie groslijsten gemaakt. Aan respondenten is eerst gevraagd over welke van deze gebieden ze (mede-) beslissend zijn, en waar ze bevestigend antwoorden, kregen ze de lijsten voorgelegd met de vraag welke dienstverleners ze zouden aanbevelen aan hun college-managers. Daarnaast waren er op drie open vakken voor bedrijven die ze missen op de lijsten. Respondenten konden ook apart aangeven of een bedrijf voor hen op nummer 1 moet komen, of in hun top 3.

Over MT

MT helpt leiders betere leiders te worden. Omdat goede leiders het bedrijfsleven beter maken. Daarom interviewen we goeroes als Semler, laten we zien hoe anderen het doen, signaleren we de belangrijkste trends en ontwikkelingen en laten we zien wat er speelt in het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. MT vertelt het verhaal achter het verhaal. Welke strategie of beslissing heeft geleid tot het succes? Opdat andere leiders daaruit lering kunnen trekken en betere beslissingen kunnen nemen. Meer informatie vind je op www.mt.nl.

Over VODW

VODW is met haar verbeeldings- en realisatiekracht de aanjager van digitale transformatie en klantgerichte vernieuwing bij grote ondernemingen. Het creëren van echte toegevoegde waarde voor de consument is voor ons altijd het vertrekpunt en het einddoel.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter