Raak op elkaar ingespeeld tijdens de VODW Business Hockey Cup

Maton Sonnemans
07 mrt 2017

Naast Rabobank en CMS, sponsoren van de KNHB, hebben al veel bedrijven zich ingeschreven voor de VODW Business Hockey Cup. Gedurende de warmere maanden hockeyen, direct uit werk, eten en borrelen op mooie, centraal gelegen hockeyclubs. Wie wil dat nou niet? Tegen welke concurrent neem jij het met jouw collega's op?

Sportiviteit, fun en ontwikkeling

De VODW Business Hockey Cup biedt een flexibele, laagdrempelige en vooral leuke manier om medewerkers samen te laten sporten en nieuwe mensen te ontmoeten. Kleine, gemengde bedrijfsteams hockeyen vier zomeravonden per jaar, direct na het werk. Zo raken collega’s letterlijk en figuurlijk nog beter op elkaar ingespeeld. Na de wedstrijden staat er eten klaar en is er ruimte om met elkaar te borrelen en andere spelers te ontmoeten. Naast de vier speelavonden organiseert de VODW Business Hockey Cup een jaarlijks kennisevent waar collega’s concrete learnings op doen en vakkennis vergroten. 

Wil je er zeker van zijn dat jouw bedrijf ook deelneemt aan deze unieke bedrijfshockeycompetitie?

Meld je dan nu snel aan via www.knhb.nl/businesshockeycup. Je mag meerdere teams inschrijven. De exacte teamsamenstelling hoef je pas later door te geven. We hopen je op 19 mei op één van de locaties te mogen ontvangen!

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter