Vision Talk - Leiderschap bij business transformatie

Patrick Ruijs
27 okt 2016

Als het om business transformatie gaat hebben grote corporates de neiging eerst naar anderen te kijken. Men is bang de lead te nemen, signaleert Patrick Ruijs in deze Vision Talk. Management ziet hierdoor kansen én bedreigingen vaak te laat.

Leiders moeten ingrijpende keuzes durven maken.

Niet doorpakken betekent op termijn de slag verliezen. Het is interessant om juist te kijken naar de potentie van transformatie. Als je snel zou kunnen veranderen, waarom zou je dan niet de koploper worden in plaats van de volger te blijven? Het omarmen van agile, een aanpak waarbij je in afstemming met de klant of markt kortcyclisch de veranderingen oppakt en ook direct doorvoert kan hierbij een positieve bijdrage leveren.

De consultants van VODW zijn ervaringsdeskundigen, want ook na ruim dertig jaar blijft onze organisatie zichzelf continu vernieuwen. Door onze eigen transformatie kunnen we nu vanuit verschillende competenties organisaties nog beter helpen veranderen.

In deze Vision Talk deelt Patrick op welke wijze bedrijven kunnen transformeren in koplopers en hoe VODW hen daarbij kan helpen.

 

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter