VODW opent vestiging in Brussel

Patrick Ruijs
08 feb 2016

VODW heeft per 1 februari een vestiging in Brussel. We anticiperen daarmee op de sterk toenemende vraag van grote Belgische ondernemingen naar effectieve ondersteuning bij digitale transformatie.

VODW Brussels is het resultaat van langdurige intensieve samenwerking met PetreConsultants. Dit bureau werd in 2008 opgericht door de Belg Friedrich Pétré die eerder al bij VODW in Nederland werkte. De laatste jaren fungeerde PetreConsultants de facto al als een Belgische hub voor VODW. Met de vorming van VODW Brussels wordt dit nu geformaliseerd.

Het vaste team van VODW Brussels omvat zes expert consultants die waar nodig worden ondersteund met specifieke resources vanuit Nederland. Hiermee neemt VODW Brussels direct een sterke positie in op de Belgische markt.

Patrick Ruijs, managing partner VODW: “We zien dat onze onderscheidende en multidisciplinaire aanpak als het gaat om het aanjagen van de digitale transformatie en klantgerichte vernieuwing niet alleen in Nederland aanslaat, maar ook internationaal goed werkt. Brussel is voor veel internationale bedrijven een belangrijke uitvalsbasis. Voor ons is dit daarom een logische locatie voor onze eerste buitenlandse vestiging.”

Simon Anthonis, managing partner VODW Brussels: “De Belgische e-commerce markt en grote dienstverlenende bedrijven zijn sterk in ontwikkeling. Consumenten shoppen ook hier steeds meer online, maar bedrijven kunnen de vraag nog niet optimaal bedienen. Met de expertise van onze Nederlandse VODW-collega’s in combinatie met onze lokale kennis bieden we grote Belgische ondernemingen écht toegevoegde waarde.”

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter