VODW zet samen met de KNHB en de Zomercompetitie bedrijfshockey op

Maton Sonnemans
17 apr 2018

Al enkele jaren wordt de zomercompetitie in o.a. Amsterdam, Utrecht en Rotterdam georganiseerd en is deze inmiddels niet meer weg te denken op de sportieve kalender van zo’n honderd toonaangevende bedrijven.

VODW zet samen met KNHB en Zomercompetitie een groots bedrijfshockeyconcept neer

De VODW Zomercompetitie komt voort uit een samenwerking tussen twee reeds bestaande concepten: VODW Business Hockey Cup en de Zomercompetitie. Beide concepten spelen in op de behoefte om op sportieve wijze de teamspirit binnen en tussen bedrijven te vergroten. Door deze nieuwe samenwerking draagt VODW bij aan de groei van de hockeysport in Nederland.

De komende jaren gaan de drie partijen zich gezamenlijk inzetten om nog meer bedrijven te laten deelnemen aan deze competitie. Hockeyen, netwerken en gezelligheid staan centraal. Dit nieuwe aanbod sluit goed aan op het huidige aanbod van bedrijfscompetitie. De KNHB ziet dit als een extra aanbod voor haar doelgroepen.

VODW is - naast de naamgever - ook verbonden door te ondersteunen op het gebied van strategie, marketing en innovatie van de zomercompetitie. Doel is om de VODW Zomercompetitie nog interessanter te maken voor bedrijven en hun medewerkers. VODW is al sinds 1996 betrokken bij de strategieontwikkeling van de KNHB en al vele jaren sponsor.

 

Wat houdt VODW Zomercompetitie in?

Dit jaar wordt er met zo’n 100 teams van toonaangevende bedrijven gespeeld op drie locaties: Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het streven is de komende jaren uit te breiden naar meerdere locaties. In de maanden juni, juli en augustus spelen bedrijfsteams op de donderdagavond een competitie tegen elkaar. Hierbij wordt gespeeld in teams van zes spelers op een kleiner veld. Zowel ervaren als minder ervaren hockeyers mogen zich inschrijven. De teams spelen ieder zeven tot negen wedstrijden. De competitie wordt afgesloten met een buffet en groot feest met DJ.

De kosten bedragen tussen de € 900,- en € 1200,-, afhankelijk van de locatie.

Inschrijven via zomercompetitie.com.

Ook interessant

Deze posts over Business-Hockey

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter