vodw_logo_interpolis_2x

Hoe voorkomt Interpolis schade en ongemak in en om het huis?

Bekijk de case  

VODW_Interpolis_showcase_voordeur_2

Online service ThuisMeester

De online service ThuisMeester geeft klanten notificaties, tips en oplossingen op basis van hun persoonlijke thuissituatie. Met slimme sensoren houdt het een oogje in het zeil bij mensen thuis zodat zij ontspannen in én van huis kunnen zijn.

 “Thuismeester stuurt een notificatie als er nachtvorst aankomt en bewoners hun buitenkraan dicht moeten draaien. Zo voorkomen we ernstige waterschade, die we jaarlijks bij nachtvorst zien terugkomen.”
Johan Ringeling - Business Strateeg bij Interpolis
kaboompics_Brainstorming session with creative designers

Gebundelde krachten

VODW en Interpolis werkten samen aan zowel de strategie als conceptontwikkeling. We bundelden de krachten van verschillende disciplines om Thuismeester succesvol vorm te geven.

VODW_Interpolis_hagel

Datamodel met interne (schade)data en externe open data

In het datamodel monitorden we externe open data en bepaalden we met inzichten uit interne schadedata triggers. De triggers voorspellen schade en starten met het versturen van een duidelijk en ‘actionable’ bericht aan klanten.

VODW_interpolis_hagel_schade

Uitgebalanceerde services voor klanten

De services bieden gemak bij het voorkomen van schade en ongemak. Sommige services zijn gratis, anderen biedt Interpolis aan als abonnement of tegen een eenmalige vergoeding.

VODW_interpolis_additionele_services

Benefits case

Bij de berekening hiervan werd rekening gehouden met de waarde van investeringen, schadelastreductie, klantbehoud en verkoop van services.

startup-photos-1

Agile design

Zowel de propositie, verschillende diensten als de app, werden agile ontwikkeld en vooraf onder gebruikers getest.

VODW_interpolis_engagement

Activatie en engagement

Om Thuismeester onder de aandacht te brengen én houden van klanten werden themacampagnes, een contentkalender en ‘conversational experiences’ ingezet.

pexels-photo-735911

IT en data architectuur

We ontwierpen de ondersteunende architectuur die ThuisMeester services, datamodel, domotica en activatie mogelijk maakten.

Ook samenwerken?

Als je met ons wilt samenwerken, gaan we graag het gesprek met je aan. We vinden het belangrijk dat we goed bij elkaar passen, daarom nodigen we je graag uit om eens kennis te komen maken.

Bekijk meer van ons werk Neem contact op met Maton