pexels-photo-1072851

Siri, Alexa, Google of misschien Cortana en Bixby:

Welke voice assistant sluit je aan op je business?

Ontdek welk platform het meest geschikt is voor je eerste klantdialoog.

ONTDEK HET GELIJK

voice_assistants_overview_illustration

Elke Assistant heeft zijn eigen sterke en zwakke punten

Amazon, Google, Apple, Microsoft en Samsung hebben ieder een eigen Voice Assistant op de markt gebracht. Deze techgiants hebben dat ieder gedaan vanuit hun eigen specialisme, dat maakt dat er duidelijke verschillen en dus voor- en nadelen zijn.

Benieuwd naar wat die verschillen zijn en met welke Voice Assistant je jouw klant het beste bereikt? 

Goed om te weten

Stel jezelf de juiste vragen voor je start met het bouwen van je Voice Assistant. Hoe krijg ik de business overtuigd de eerste stap te nemen, welke mensen en middelen heb ik in mijn team nodig, welk klantmoment kan of moet ik als eerste aanpakken en wanneer is het een succes?

Houdt ook je eerste doelstelling realistisch. Voor het creëren van een volwassen stemgestuurde applicatie heb je een lange adem nodig.

Een andere belangrijke vraag is, wie is je publiek, je doelgroep. Wanneer je deze vraag helder hebt kun je met de test bepalen welke Voice Assistant je als eerste aan je business koppelt.

Start de test

test

De grootste kans op succes

Stel je klant centraal
Stem voorafgaand aan een Voice Sprint af welke klantvragen of -verzoeken je als eerste met Voice wilt gaan beantwoorden.

Stel team samen
De juiste professionals in je team zorgen voor een goede strategie en goede uitvoer

Voice Assistant ontwikkeltools
Met de juiste tools zorg je dat je in korte tijd je doelstellingen behaald

Begin compact
Definieer een beperkt aantal cases die om te ontwikkelen, testen en verbeteren. Zo houdt je het overzichtelijk en haalbaar.

schema-1-1

Handige tools om je op weg te helpen

Om te experimenteren met het bouwen van een Voice Assistant heb je niet gelijk een team nodig. Met tools zoals Botsociety, Voiceflow en XD kan je gratis en relatief eenvoudig een Voice gestuurde Customer Experience ontwerpen en lanceren.

test_2

Download het overzicht met handige voice tools

voice_pdf_download

Interessante artikelen, resources en cases

We hebben een hoop interessante artikelen en andere informatie voor je verzameld. Doe de test en ontdek de mogelijkheden voor jouw business.

Start de test

test_3-2

Direct aan de slag met voice voor jou business?

2-daagse voice boost

De eerste stappen op weg naar een succesvolle voice strategie. Leer de belangrijkste kansen en valkuilen voor je business.

Meer informatie

2-weekse voice sprint

In twee weken van idee naar werkende Voice Assistent. We sprinten in twee weken van idee naar werkend proof-of-concept van je use case.

Meer informatie

Welke Voice Assistant sluit je als eerste aan op je business?

Wij hebben een snelle, handige kleine test ontwikkeld die je zal helpen met de selectie. Daarnaast helpen we je graag met handige tools en tips!

Start de VOICE ASSISTANT test