VODW en EY samen in klantgerichte innovatie en digitale transformatie

EY VODW
16 jul 2018

We hebben groot nieuws! Vanaf 16 juli 2018 maakt VODW officieel onderdeel uit van EY Nederland. Dit is voor ons een grote mijlpaal in onze 35-jarige geschiedenis. 

 

VODW is uitgegroeid tot een multidisciplinair bureau dat grote bedrijven ondersteunt bij hun klantgerichte innovatie en digitale transformatie. Met meer dan honderd professionals hebben we op dit gebied een leidende positie in de Benelux met uitdagende en trouwe opdrachtgevers.

De initiatieven en projecten die wij uitvoeren om de klantgerichtheid en commerciële prestaties bij onze opdrachtgevers radicaal te verbeteren, hebben vaak een grote impact op hun totale organisatie-inrichting. In EY hebben we een partner gevonden die onze expertise aanvult en dat maken we graag duidelijk in onze nieuwe naam EY VODW.

EY’s internationale adviestak en digital services team realiseren grote transformaties op het gebied van marketing, commercie, supply chain, analytics, cybersecurity en klantervaring. Onze vaardigheden vullen elkaar aan en we delen onze strategische visie op een klantgerichte en digitale toekomst. Met de expertise en toegang tot het wereldwijde netwerk van EY kunnen we onze impact sterk vergroten.

We hebben vastgesteld dat we een grote verwantschap hebben in cultuur en ambitie. EY omarmt onze snelle, creatieve en ondernemende cultuur van VODW en wil deze ook zelf adopteren. Het huidige management van VODW blijft verbonden en de persoonlijke dienstverlening die opdrachtgevers van ons gewend zijn blijft voor ons vanzelfsprekend.

We zijn enthousiast over de weg die voor ons ligt en houden je op de hoogte van onze nieuwe reis.

Marcel van Brenk, Beate van Dongen Crombags, Ronald de Kimpe, Patrick Ruijs en Maton Sonnemans

 

Bekijk persbericht

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter