Even voorstellen...

Marieke Storm
23 nov 2017

Hi, afgelopen maand hebben we weer twee nieuwe collega's bij VODW mogen verwelkomen. Hieronder stellen zij zich voor.

Mariëtte van Duren

Ik ben Mariëtte van Duren en ik ben op 1 november gestart als Teambegeleider van transformaties. Ik heb jarenlange ervaring binnen het vakgebied marketingcommunicatie bij verschillende werkgevers. Vijf jaar geleden kwam ik in aanraking met changemanagement. Bij ABN AMRO heb ik diverse teams en individuen begeleid tijdens grote transformaties zoals Lean, continu verbeteren en Agile. Ik ga daarbij uit van het principe dat een verandering pas een succes is als houding en gedrag zijn veranderd. Mijn werkwijze kenmerkt zich door goed luisteren en scherp doorvragen naar de kern. Prikkelend en soms confronterend. Maar soms ook luchtig met een vleugje humor.

Een verandering is pas een succes als houding en gedrag zijn veranderd

Na al die jaren aan klantzijde sta ik nu voor een mooie nieuwe uitdaging binnen VODW. Ik ga mijn ervaring gebruiken om samen met onze klanten te onderzoeken welke begeleiding nodig is om de transformatie te laten slagen. Dat kan variëren van het ontwikkelen van een cultuurprogramma tot het geven van agile trainingen en gerichte teamworkshops.

Roy van Slooten

Mijn naam is Roy van Slooten. Per 16 oktober ben ik gestart als Senior Consultant Marketing Automation bij VODW. Na het behalen van mijn bachelor Mediatechnologie, ben ik aan de slag gegaan in de e-mailmarketing en heb ik projecten gedaan voor onder andere het Rijksmuseum, Kwantum, Shell en Couverts. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in de wereld van
e-mail, ben ik verder in marketing automation gedoken door bij Leaseweb het pakket Marketo te implementeren en bij RTL Nederland alle afdelingen van Selligent te voorzien. Met deze ervaringen op zak mag ik nu het team bij VODW komen versterken.

De consument staat altijd centraal en de techniek is een middel om de customer experience over de gehele journey te optimaliseren

Voor mij staat de consument altijd centraal en is de techniek een middel om de customer experience over de gehele journey te optimaliseren. Marketing automation is daardoor ook dé plek waar creatie, propositie en data bij elkaar komen en ik denk dan ook graag op al deze vlakken mee om als team tot het beste eindresultaat te komen.

Door mijn ervaring bij zeer diverse bedrijven heb ik veel passende praktijkvoorbeelden meegemaakt en kan ik de learnings uit deze branches samenvoegen tot interessante best practices.

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter