Even voorstellen... Marlieke en Thomas

Marieke Storm
14 dec 2018

Hi, We hebben weer twee nieuwe collega's bij EY VODW mogen verwelkomen. Hieronder stellen zij zich voor.

Marlieke-Lens_dark_round

 

Marlieke Lens

Mijn naam is Marlieke Lens. In oktober startte ik bij EY VODW als Teambegeleider. Mijn achtergrond ligt in Marketing. Begonnen als marketeer bij de toenmalige Postbank om meteen de transitie naar ING begrijpelijk te maken voor de jongste klanten van de bank, 6 t/m 12 jaar. Daarna ben ik overgestapt naar KPN waar ik in verschillende rollen aan het begin van veranderprocessen stond. Verandering, transities of transformatie bleef een thema in mijn werk. In mijn managementrollen kwam ik er achter dat het een sleutel tot succes is om het team goed te begeleiden in tijden van verandering of transformatie.

 Mijn doel als teambegeleider is dat een team plezier heeft met elkaar, zich op hun werk kan focussen en zich sterk voelt met en voor elkaar

Ik ben me volledig gaan focussen op het begeleiden van teams in transformaties. Mijn doel als teambegeleider is dat een team plezier heeft met elkaar, zich op hun werk kan focussen en zich sterk voelt met en voor elkaar.  Ik maak makkelijk contact. En heb een sterk commercieel en sensitief vermogen, waardoor ik geen zweverige teambegeleider ben. Ik ben analytisch en breng veel positieve energie. Ik ken de zakelijke kant goed en begrijp de omgeving waarin teams moeten acteren. Ik maak graag het verschil door teams te laten voel en beleven in plaats van voor te schrijven hoe het moet.

 Thomas-Oomens_dark_round

 

Thomas Oomens

Mijn naam is Thomas Oomens en ik ben gestart als Senior consultant Transformatie. Getrouwd en vader van een zoon en een dochter. Ik ben gepassioneerd in het helpen van mensen, zowel met hun onderneming als met hun leven, met een focus op maatschappelijke impact.

 Ik ben gepassioneerd in het helpen van mensen, zowel met hun onderneming als met hun leven, met een focus op maatschappelijke impact.

Na bijna 10 jaar Rabobank waar ik zakelijke financieringsrelaties door zwaar weer loodste (Financial Restructuring & Recovery), is voor mij de cirkel weer rond door bij EY VODW te gaan werken. Ik ben namelijk opgeleid als marketeer aan de VU Amsterdam en voordat ik bankier werd, was ik al werkzaam als zelfstandig bedrijfsadviseur. Ik kan het waarom achter de veranderingen uit meerdere perspectieven onderbouwen. Dit mede vanuit mijn ervaring met bedrijfsreorganisaties en financiële herstructureringen waar ik contact had op C-level niveau. Verder heb ik de customer journey voor Rabobank Bijzonder Beheer klanten ontwikkeld. Ten slotte heb ik trainingen ontwikkeld en gegeven gericht op vakmanschap en klantbeleving. Dat waren onder meer communicatie-, onderhandelings- en teambegeleidingstrainingen.

 

Onze blogs direct in je mailbox?

Interessant? Laat een reactie achter