Groepsfoto dstp 2019

Wie gaat die berg data voor je ontginnen?

EY VODW heeft de data scientists die je elders niet kunt vinden.

DOWNLOAD BROCHUREVOOR DATATALENTEN

EY VODW heeft de Data Scientists die je zoekt

Je weet dat je op basis van je klantdata je klantbediening kunt innoveren en zo je concurrentiepositie kunt versterken. Daarvoor heb je echter wel goede data scientists nodig die niet alleen data ontginnen, maar je ook helpen processen te optimaliseren. Vind die maar eens. Op termijn wordt een tekort van 8000 data scientists verwacht. Deze millennials zijn bovendien minder gericht op een carrière bij één bedrijf. Persoonlijke ontwikkeling en steeds weer nieuwe uitdagingen vinden ze veel belangrijker.

Onze oplossing: Het EY VODW Data Science Talent Program (DSTP)

Met het Data Science Talent Program (DSTP) bieden wij talentvolle millennials met een afgeronde academische opleiding een tweejarig leer-werkprogramma dat helemaal aansluit op de behoeften van deze generatie. De deelnemers worden opgeleid tot excellente analisten met consultancy vaardigheden en werken met een coach aan hun persoonlijke effectiviteit.

Na een intensieve introductie worden ze vier dagen per week ingezet bij opdrachtgevers. Die bedrijven beschikken daarmee niet alleen voor langere tijd over een gemotiveerde en talentvolle data scientist; maar weten ook zeker dat hij of zij wordt ondersteund door topconsultants van EY VODW. En dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Je beschikt over een data scientist die…

  • Snel en goed inzicht verschaft in data.
  • Jouw strategie begrijpt en data inzet om die te realiseren.
  • Jouw processen optimaliseert en vaste collega’s helpt dit te borgen.
  • Terug kan vallen op ondersteuning van ervaren consultants van EY VODW.

Daarnaast weet je zeker dat...

  • Continuïteit en kwaliteit verzekerd zijn.
  • Je op extra wervings- en onboardingskosten bespaart.
  • Je hoogwaardige expertise inhuurt tegen een aantrekkelijk tarief.
EYVODW_DSTP afstudeervideo
Data -science talent program-open

Download de informatiebrochure

Download brochure

DE DRIE PIJLERS VAN DSTP

Analytische vaardigheden

In het programma komen descriptive analytics, predictive analytics en visualisatietechnieken aan bod. De data science specialisten zijn zeer vaardig met de meest gangbare tools en in staat om deze toe te passen in de praktijk. In de opleiding staan onder meer de volgende tools centraal; Excel, R, SQL, Python, TensorFlow en Tableau.

Consultancy vaardigheden

Zeer ervaren EY VODW-consultants leren deelnemers vanuit hun eigen praktijkervaring hoe je bijvoorbeeld hoe je de juiste vraag weet te achterhalen, hoe je presenteert vanuit pyramid principle en hoe je stakeholdermanagement toepast. Ook belangrijke thema’s als agile werken, lean product development en design thinking komen aan bod.

Persoonlijke vaardigheden

In twee jaar worden de data science talents opgeleid tot volwaardige specialisten. Daarvoor krijgen alle talents een persoonlijke coach uit de gelederen van EY VODW. Zij worden voortdurend uitgedaagd op hun eigen leerdoelen om zowel hun persoonlijke als inhoudelijke effectiviteit te vergroten.

Robbert-Beilo_dark_thumbnail

Eneco over Robbert Beilo

'Met jouw geavanceerde dashboard ging een lang gekoesterde wens in vervulling om op structurele basis diepgaand inzicht in onze churn te krijgen.' 
Tomaz-de-Jonge_dark_thumbnail

Louwman en Parqui over  Tomaz de Jonge 

'Je hebt ons werk echt zo veel makkelijker weten te maken.'
kevin_dark_thumbnail

WPG uitgevers over Lennart Zinsmeister 

'Lennart heeft erg goed college gegeven over data als deel van onze Future Academy. Hij heeft de uitdaging super opgepakt en afgeleverd. Die mentaliteit is goud.' 
Lisanne-van-Brussel_dark_thumbnail

Ikea over Lisanne van Brussel 

'Lisanne koppelt databronnen aan elkaar, doet analyses en komt met verrassende inzichten. Hierdoor zijn onze inzichten fact-based onderbouwd. Daarmee krijgen wij een veel sterker verhaal. Waardevol!' 

Deze bedrijven gingen je al voor

ah
vgz-1
oxxio
ah
kwf
Vakantie veilingen-1

Lijkt het Data Science Talent Program ook interessant voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met een passende oplossing.

Mechteld-Rumpin_light_square Profiel-Licht-Sander-van-der-Hoek
Mechteld Rumpin
Manager DSTP
Sander van der Hoek
Senior Manager DSTP